_____

PROIECT REALIZAT

Depozite pentru păstrarea cerealelor pe teritoriul Portului Liber Internațional Giurgiulești

Anul Construcției
2017
Suprafața
3664m²
Dimensiunea
17m x 24m 22m x 37m 4 buc
Tipul
Autoportant
Zona
Sud
Destinația
Agricol

Din 2015, compania PROGRAIN ORGANIC își desfășoară activitatea în domeniul cultivării, procesării, depozitării, comercializării și exportului culturilor cerealiere, oleaginoase și leguminoase ecologice în Republica Moldova. În anul 2019 am realizat unul dintre cele mai complexe proiecte pentru PROGRAIN ORGANIC SRL în s. Giurgiulești, r-nul Cahul.  

Cele patru hangare metalice semirotunde cu dimensiunile de 22m x 37m au fost realizate cu scopul depozitării produselor agricole. Adițional am construit și o copertina metalică, cu dimensiunile 17m x 24m. Suprafața totală a construcțiilor constituie 3664m².

Depozitele sunt dotate cu o structură solidă datorată fundației și pereților din beton armat monolit. Acoperișul hangarelor și a șopronului agricol, au fost realizate din oțel zincat termic (galvanizat, 275gr. zinc) cu grosimea profilului de 1,2 mm. Am folosit materiale de calitate superioară și am respectat toate normele și regulamentele de siguranță în timpul procesului de construcție.

Procesul de construcție a implicat următoarele etape:

  1. Lucrările de terasament pentru crearea groapei de fundare
  2. Lucrările de betonare a fundației
  3. Construcția zidurilor din beton armat monolit
  4. Producerea arcelor din profile de oțel galvanizat la rece
  5. Montarea acoperișului semirotund pe zidurile din beton
  6. Instalarea ușilor frontale și a grilelor de aerisire
  7. Realizarea pardoselei din beton elecopterizat

Hangarele metalice semirotunde (autoportante) și copertinele metalice produse de Angar.md sunt proiectate pentru a satisface cerințele specifice ale agricultorilor și a furniza un spațiu sigur și eficient pentru toate necesitățile acestora. Fiind o companie cu o vastă experiență în acest domeniu, ne asigurăm că fiecare proiect este realizat cu cea mai mare atenție și profesionalism.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu