Construcții la 360° - soluții complete de la proiectare la finalizare

Oferim servicii complete de inginerie în construcții și development la un raport echitabil calitate-preț. Echipa noastră de specialiști are o experiență vastă în fiecare aspect al construcțiilor, de la proiectare și planificare până la executare și finalizare. Calitatea superioară a activităților prestate, precum și predarea proiectelor în timpul și în bugetele stabilite, ne recomandă cu fiecare proiect realizat. 

_____

SERVICIILE NOASTRE

Proiectare

Suntem dedicați să oferim clienților noștri cea mai bună valoare pentru investiția lor prin abordarea atentă la detalii și precizie în fiecare proiect. Folosim Tehnologiile BIM și software 3D Design pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

Softwere bim 3d angarmd

Construcție

Executăm ciclul complet de lucrări de construcție, de la planificare până la predarea lucrării “la cheie”. Acestea includ lucrări de terasament și fundație, construcția zidurilor de rezistență, producerea și montarea structurii arcuite și a pereților laterali cu uși, execuția pardoselelor și instalarea reţelelor inginereşti.

Beton constructie metalica arcuit angar md
project management angarmd

Project management

Organizăm și supervizăm întregul proiect, de la idee până la etapa de recepție, inclusiv programarea și controlul calității, asigurându-ne că toate scopurile și obiectivele stabilite sunt atinse, iar execuția conformă cu normele legale și standardele de calitate.

constructie hangar autoportant angarmd 1

Engineering & Development

Serviciile complete de management al dezvoltării pentru facilitățile agro-industriale, includ selecția și analiza locației, proiectarea, construcția și managementul proiectului pentru a crește eficiența și calitatea, și pentru a asigura un proces funcțional și fluid.

_____

AVANTAJELE DE A LUCRA CU NOI

Experiență vastă în sectorul agro-industrial

Compania noastră de construcții are o expertiză specializată în proiectarea și construcția în domeniul agro-industrial, ceea ce ne permite să înțelegem specificul și nevoile acestui sector în mod detaliat.

Eficiența și optimizarea costurilor

Optimizarea costurilor în fiecare proiect pe care-l realizăm este o prioritate. Gestionăm cu atenție resursele și utilizăm cele mai bune practici pentru a oferi clienților noștri soluții rentabile și sustenabile.

Soluții personalizate și inovatoare

Abordăm fiecare proiect cu o viziune creativă și dezvoltăm soluții personalizate, adaptate la cerințele unice ale clienților noștri, care să răspundă în mod optim nevoilor și obiectivelor lor, asigurând astfel satisfacția și succesul acestora.

Calitate superioară a lucrărilor

Suntem dedicați oferirii unei calități superioare în toate aspectele construcțiilor noastre. Folosim materiale de înaltă calitate și lucrăm cu echipe specializate, asigurând un rezultat final durabil și eficient.

_____

PROCESUL DE A LUCRA CU NOI

depozit-cerealier-metalic-cahul

Construim împreună viitorul afacerii tale

Fiecare etapă a procesului contribuie la obținerea un rezultat excelent. 

Primul Contact

Solicită o consultație personalizată prin apel telefonic sau completând formularul de pe site-ul nostru.

Semnarea Contractului

Semnarea contractului asigură transparența, claritatea, respectarea termenelor și a costurilor proiectului tău.

Elaborarea Proiectului

Beneficiază de expertiza echipei de ingineri și arhitecți în elaborarea unui proiect adaptat la cerințele și nevoile tale.

Executarea Construcției

Vezi cum echipa noastră de specialiști în construcții îți transformă ideea într-un proiect de succes.

Explotarea Obiectului

Maximizează succesul afacerii tale cu acest obiect construit care oferă funcționalitate și oportunități de dezvoltare remarcabile.

_____

AM COLABORAT

_____

TESTIMONIALE

niceagro-logo
Am apelat la serviciile companiei CONTINENTAL INVEST SRL (Angar.md) pentru construcția unui depozit agricol cu dimensiunile 20m x 60m în r-nul. Drochia, s. Pelinia. Pe parcursul colaborării noastre, compania s-a evidențiat prin receptivitate la solicitările noastre, operativitate exemplară și competență profesională. Proiectul a fost finalizat în termenii prevăzuți și conform normelor tehnice în vigoare, oferind în același timp cel mai bun raport calitate-preț. În urma acestei experiențe pozitive, recomandăm cu încredere compania CONTINENTAL INVEST SRL pentru viitoare colaborări de succes.
Postolachi Andrei
Pe parcursul colaborării noastre la construcția depozitului agricol cu dimensiunile de 24m x 60m în mun. Soroca, în anul 2020, compania CONTINENTAL INVEST SRL (Angar.md) a demonstrat un nivel ridicat de profesionalism, angajament și calitate, fapt care a dus la o experiență excelentă pentru noi ca și clienți. Într-un mod personalizat, aceștia au luat în considerare nevoile noastre specifice și s-au străduit să ofere servicii de cea mai înaltă calitate, respectându-și angajamentele contractuale. Am fost impresionați de nivelul de atenție acordat fiecărui detaliu al proiectului și de abilitatea lor de a se adapta și de a face față provocărilor în timpul procesului de construcție. Mai mult decât atât, echipa CONTINENTAL INVEST SRL a demonstrat că are experiență și competență profesională remarcabilă, reușind să finalizeze proiectul în termenii stabiliți și conform normelor tehnice în vigoare. Aceste calități ne-au convins să conlucrăm și la construcția celui de-al doilea depozit în 2022. Suntem mândri să putem recomanda compania CONTINENTAL INVEST SRL ca fiind un partener de încredere, inovator și modern.
OSADCIUC VICTOR

S.R.L. AGRO-BALONDJIU

În anul 2022, am colaborat cu succes cu Angar.md pentru construcția unui depozit pentru păstrarea cerealelor cu dimensiunile 20m x 60m, în s. Cișmichioi, UTA Gagauzia. Echipa lor a demonstrat profesionalism și atenție la detalii pe durata întregului proces de construcție, finalizând obiectul la timp, conform proiectului și normelor tehnice în vigoare. Rezultatul a fost un depozit agricol de calitate, care s-a dovedit a fi o investiție valoroasă pentru afacerea mea. Recomand cu încredere compania CONTINENTAL INVEST SRL pentru orice proiect de construcție viitoare.
DULOGLU DMITRI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu