engineering successful businesses

_____

DESPRE NOI

Împreună construim succesul

Înființată în urmă cu peste un deceniu, compania noastră este specializată în proiectarea și construcția hangarelor metalice semirotunde autoportante pentru sectorul agro-industrial și comercial din Republica Moldova.

Beton constructie metalica arcuit angar md 1
Beton constructie metalica arcuit angar md

Pe parcursul anilor am dezvoltat relații de încredere cu partenerii și clienții, contribuind la dezvoltarea a 60+ de entități din sectorul agro-industrial și comercial, astfel obținând o reputație excelentă în industrie. În plus, am investit continuu în cele mai recente tehnologii și am format o echipă de profesioniști cu înaltă calificare și experiență vastă.

dylan gillis KdeqA3aTnBY unsplash 1

Prin serviciile noastre de proiectare, construcție, engineering și development, tindem să excelăm în fiecare proiect și să oferim soluții personalizate, eficiente și sustenabile pentru beneficiari. Pentru aceasta urmărim tendințele pieței, adoptăm idei noi, investim continuu doar în resurse de calitate și implementăm tehnologii de ultimă generație.

viziunea angar md

Urmărim îmbunătățirea continuă a managementului calității prin implementarea practicilor inovatoare și a tehnologiilor avansate cu scopul de a oferi beneficiarilor un produs modern și practic.

2y kang 1ik86W96qEg unsplash 1

Credem că succesul nostru este direct proporțional cu satisfacția clienților și partenerilor strategici cu care am format relații durabile. Abordăm fiecare proiect cu integritate, onestitate și transparență, și ne străduim să oferim excelență la fiecare etapă a procesului.

_____

MISIUNEA, VIZIUNEA ȘI FILOZOFIA NOASTRĂ

Ani de Experiență
0 +
m² Construiți
0 +
Construcții Realizate
0 +
Angajați Profesioniști
0 +

Știm că fiecare decizie are un impact

Cu o vastă experiență în domeniu și o echipă de specialiști calificați, suntem dedicați să obținem rezultate de calitate superioară în fiecare proiect pe care îl abordăm. În acest context, dorim să împărtășim valorile noastre principale, care ne ghidează în fiecare etapă a procesului de construcție și care sunt fundamentul succesului nostru pe termen lung.

_____

VALORILE NOASTRE

Calitate

Suntem dedicați să oferim servicii de înaltă calitate în fiecare proiect pe care îl abordăm, prin intermediul unor materiale și tehnologii inovatoare, precum și prin atenția la detalii și la nevoile clienților noștri.

Performanță

Ne propunem să atingem și să depășim standardele de performanță din industria de construcții, prin intermediul unei abordări inovatoare și eficiente, precum și a utilizării celei mai bune tehnologii disponibile.

Pasiune

Suntem o echipă de profesioniști pasionați de ceea ce facem și suntem dedicați să obținem cele mai bune rezultate în fiecare proiect, prin intermediul gândirii inovative, a perseverenței și a experienței nostre.

Leadership

Suntem dedicați să dezvoltăm și să implementăm cele mai bune practici în domeniul nostru de activitate, precum și să fim lideri în inovare și în dezvoltarea de soluții sustenabile pentru beneficiarii noștri.

_____

ECHIPA NOASTRĂ

Echipa noastră este temelia succesului și creșterii noastre

Pe parcursul anilor de activitate am format un grup de profesioniști cu abilități deosebite și o vastă experiență în domeniul construcțiilor agro-industriale și comerciale.

Întreaga echipă de specialiști, de la ingineri în construcții agro-industriale, directori tehnici, arhitecți, șefi de șantier, manageri de proiect, specialiști în echipamente și instalații, până la muncitorii calificați, sunt dedicați să ofere rezultate excepționale și lucrează în strânsă colaborare pentru livrarea proiectelor în timp util. 

Considerăm că expertiza echipei noastre și atenția la detalii este ceea ce ne permite să depășim constant așteptările clienților noștri.

Echipa constructie depozit angar md
Echipa constructie depozit angar md mobile tablet

_____

AM COLABORAT

Ai în minte un proiect și vrei să discuți cu un Specialist?

Lasă-ne un mesaj și vom reveni în cel mai scurt timp cu un răspuns pentru a oferi in detaliu informațiile solicitate.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu