_____

PROIECT REALIZAT

Depozit agricol pentru păstrarea cerealelor și Copertine (șoproane)

Anul Construcției
2019
Suprafața
2216m²
Dimensiunea
24m x 80m 12m x 18m 10m x 8m
Tipul
Autoportant
Zona
Centru
Destinația
Agricol

În anul 2019 am realizat trei construcții pentru AGROELIOS & CO SRL în s. Dubăsarii Vechi, r-nul Criuleni. Dintre cele 3, două au fost copertine metalice, cu dimensiunile 12m x 18m și 10m x 8m, destinate pentru staționarea tehnicii agricole, iar cea de-a treia un hangar metalic semirotund pentru depozitarea produselor agricole. Depozitul agricol are lățimea de 24 m, iar lungimea de 80m, iar suprafața totală a construcțiilor constituie de 2216 m2.

Depozitul este dotat cu o structură solidă datorată fundației și pereților din beton armat monolit. Acoperișul depozitului și a șoproanelor agricole, au fost realizate din oțel zincat termic (galvanizat, 275gr. zinc) cu grosimea profilului de 1,2 mm. Am folosit materiale de calitate superioară și am respectat toate normele și regulamentele de siguranță în timpul procesului de construcție.

După darea în exploatare a construcției, beneficiarul a reuşit să obţină aprobarea unei subvenţii agricole ce a contribuit la recuperarea investiției lui.

Hangarele metalice semirotunde (autoportante) și copertinele metalice produse de Angar.md sunt proiectate pentru a satisface cerințele specifice ale agricultorilor și a furniza un spațiu sigur și eficient pentru toate necesitățile acestora. Fiind o companie cu o vastă experiență în acest domeniu, ne asigurăm că fiecare proiect este realizat cu cea mai mare atenție și profesionalism.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu