_____

PROIECT REALIZAT

Depozit agricol pentru păstrarea cerealelor

Anul Construcției
2018
Suprafața
972m²
Dimensiunea
18m x 54m
Tipul
Autoportant
Zona
Sud
Destinația
Agricol

În anul 2018 am colaborat cu AGROPARC MANAGEMENT SRL la construcția unui depozit agricol în or. Vulcănești. Beneficiarul a solicitat o construcție cu dimensiunile de 18m x 54m, cu suprafața totală de 972 m2.

Echipa noastră de specialiști a abordat cu eficiență toate aspectele legate de autorizațiile de construcție și certificatul de urbanism, asigurându-se că respectăm în totalitate legislația în vigoare. Am folosit tehnologia de proiectare 3D și software-uri BIM pentru a crea un proiect detaliat și precis. Pe parcursul întregului proces de construcție, am acordat o atenție deosebită, asigurându-ne că respectăm toate normele și standardele de calitate și siguranță.

Lucrările de construcție au început prin pregătirea terenului și nivelarea acestuia pentru a oferi o fundație solidă și durabilă. Apoi, am turnat fundația din beton, asigurând astfel de o bază rezistentă pentru întregul edificiu. Etapa următoare a constat în construirea pereților de susținere din beton armat monolit. Montarea acoperișului autoportant și a ușilor de acces a fost esențială pentru a oferi protecție și pentru a facilita accesul în interiorul depozitului. În final, am efectuat finisajele atât la interior, cât și la exterior, asigurându-ne că depozitul este funcțional și se potrivește perfect pentru activitățile specifice ale clientului.

Producem hangare metalice semirotunde care sunt concepute pentru a oferi soluții optime de depozitare și logistică în diverse industrii (agricol, industrial și comercial). Cu o echipă experimentată și dedicată, scopul nostru este să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să livrăm proiectele la timp, într-un mod profesionist și orientat către satisfacerea nevoilor clienților.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu