_____

PROIECT REALIZAT

Depozit comercial. Magazin materiale de construcție

PRIVAT IMOBIL PLUS SRL

Anul Construcției
2021
Suprafața
1356m²
Dimensiunea
24m x 50m
Tipul
Pereți Drepți
Zona
Centru
Destinația
Comercial

În anul 2021 am colaborat cu PRIVAT IMOBIL PLUS SRL la construcția unui magazin de materiale de construcție cu dimensiunile de 24m x 50m, suprafața totală de 1356 m2.

Echipa noastră de specialiști a gestionat eficient toate aspectele legate de autorizațiile de construcție și certificatul de urbanism, asigurându-se că toate formalitățile sunt îndeplinite conform legislației în vigoare. Prin utilizarea tehnologiei de proiectare 3D și a software-urilor BIM, am elaborat un proiect detaliat și precis. Pe parcursul întregului proces de construcție, am oferit o supraveghere atentă, asigurându-ne că se respectă toate normele și standardele de calitate și siguranță.

Pentru realizarea acestei construcții comerciale, am început prin pregătirea terenului și nivelarea acestuia, asigurându-ne că fundația va fi solidă și stabilă. Apoi, am turnat fundația din beton, creând astfel o bază rezistentă pentru întregul edificiu. Următorul pas important a constat în construirea structurii din oțel. În final, am realizat finisajele interioare și exterioare, asigurându-ne că edificiul este funcțională, estetic și potrivit pentru activitățile specifice ale clientului.

Construcțiile metalice cu pereți drepți produse de Angar.md sunt concepute pentru a oferi soluții optime de depozitare și logistică pentru diverse industrii. Având o echipă experimentată și pasionată de ceea ce facem, suntem dedicați să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să livrăm proiectele la timp, într-un mod profesionist și orientat către satisfacerea nevoilor clienților.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu