_____

PROIECT REALIZAT

Depozit agricol

Anul Construcției
2017
Suprafața
545m²
Dimensiunea
12,6m x 43,3m
Tipul
Autoportant
Zona
Sud
Destinația
Agricol

Am construit cu succes un depozit agricol pentru clientul nostru, AGRO-PLANT-CULT SRL, în anul 2017. Această clădire a fost personalizată pentru a se potrivi nevoilor și cerințelor sale unice, având dimensiunile de 12,6m x 43,3m, pe o suprafață totală de 545 m2.

De la etapa de proiectare până la finalizarea construcției, specialiștii noștri au gestionat cu precizie fiecare aspect, asigurând executarea lucrărilor conform proiectului, normelor legale și standardelor de calitate și siguranță.

Depozitul beneficiază de o structură solidă, datorită fundației și pereților din beton armat monolit. Acoperișul, realizat din oțel zincat termic (galvanizat, 275gr. zinc) cu grosimea profilului de 1,2 mm, oferă o durabilitate excelentă cu o garanție de rezistență la coroziune de peste 40 de ani.

Procesul de construcție a implicat următoarele etape:

  1. Excavarea și pregătirea terenului pentru fundație
  2. Turnarea betonului pentru fundație
  3. Ridicarea zidurilor din beton armat monolit
  4. Producerea și montarea acoperișului format din arce de oțel galvanizat la rece
  5. Instalarea ușilor frontale și a grilelor de aerisire
  6. Turnarea pardoselii din beton elecopterizat

Depozitul agricol produs de echipa Angar.md este o soluție excelentă pentru depozitarea cerealelor într-un mod eficient și sigur. Ne mândrim cu experiența noastră vastă în domeniul construcțiilor agricole și suntem dedicați să oferim servicii de înaltă calitate, în conformitate cu cele mai recente standarde și tehnologii din industrie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu