_____

PROIECT REALIZAT

Depozit agricol pentru păstrarea cerealelor

MUNTEANU DENIS LEONID G.Ț.

Anul Construcției
2020
Suprafața
1440m²
Dimensiunea
24m x 60m
Tipul
Autoportant
Zona
Nord
Destinația
Agricol

Construcția depozitului agricol pentru beneficiarul MUNTEANU DENIS LEONID G.Ț. a fost realizată în anul 2020. Dimensiunile solicitate de beneficiar pentru ambele depozite au fost de 24m x 60m, cu suprafața totală de 1440 m2.

 Procesul de construcție a implicat mai mult etape, începând cu elaborarea proiectului conform cerințelor și necesitățile beneficiarului. Acest depozit a fost conceput într-un mod meticulos pentru a asigura un mediu optim de depozitare a cerealelor.

La etapa de proiectare, echipa de arhitecți și proiectanți s-au implicat la maxim pentru a crea un design funcțional și eficient, luând în considerare toate cerințele specifice ale beneficiarului. Pentru aceasta au fost aplicate Tehnologiile BIM și software 3D Design.

După finalizarea proiectului, am trecut la etapa de construcție propriu-zisă. Astfel, procesul de construcție a implicat următoarele etape:

  1. Excavarea și pregătirea terenului pentru fundație
  2. Turnarea betonului pentru fundație
  3. Ridicarea zidurilor din beton armat monolit
  4. Producerea și montarea acoperișului format din arce de oțel galvanizat la rece
  5. Instalarea ușilor frontale și a grilelor de aerisire
  6. Turnarea pardoselii din beton elecopterizat

După darea în exploatare a construcției, beneficiarul a reuşit să obţină aprobarea unei subvenţii agricole ce a contribuit la recuperarea investiției lui.

Depozitele cerealiere produse de Angar.md sunt proiectate pentru a satisface cerințele specifice ale agricultorilor și a furniza un spațiu sigur și eficient pentru stocarea cerealelor. Fiind o companie cu o vastă experiență în acest domeniu, ne asigurăm că fiecare proiect este realizat cu cea mai mare atenție și profesionalism.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu