_____

PROIECT REALIZAT

Hangar Semirotund autoportant

Anul Construcției
2019
Suprafața
420m²
Dimensiunea
14m x 30m
Tipul
Autoportant
Zona
Nord
Destinația
Agricol

Construcția depozitului agricol pentru AGRIATICA-N SRL, a fost realizată în anul 2019. Proiectul fost conceput special pentru a se potrivi nevoilor și cerințelor clientului, având dimensiunile de 14m x 30m, pe o suprafață totală de 420 m2.

Înainte de a începe lucrările de construcție, am gestionat cu succes toate formalitățile necesare pentru obținerea autorizației de construcție și a certificatului de urbanism. Echipa noastră de experți în arhitectură și proiectare a utilizat tehnologia BIM și software-uri de design 3D pentru a realiza proiectul. Pe parcursul întregului proces de construcție, specialiștii noștri au supervizat fiecare etapă, asigurându-se că se respectă toate standardele și normele legale, inclusiv cele referitoare la calitate și siguranță.

Prima etapă a constat în pregătirea terenului și excavarea acestuia pentru fundație, asigurându-ne că terenul este perfect nivelat și pregătit pentru construcție. Următoarea etapă importantă a fost turnarea fundației din beton, oferind astfel o bază solidă și stabilă pentru întregul depozit. După finalizarea fundației, am construit zidurile din beton armat monolit, asigurând astfel o structură durabilă și rezistentă. Montarea acoperișului semirotund pe zidurile de beton și instalarea ușilor de acces au fost etape esențiale, oferind protecție și acces facil în depozit. În final, am realizat pardoseala din beton de înaltă calitate, asigurându-ne că este perfect nivelată, durabilă și rezistentă pentru a susține activitățile desfășurate în depozit.

Depozitele agricole produse de noi sunt proiectate pentru a satisface cerințele specifice ale agricultorilor și pentru a oferi un spațiu sigur și eficient pentru depozitarea cerealelor. Având o experiență vastă în domeniu, suntem dedicați să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să finalizăm fiecare proiect cu profesionalism și atenție la detalii.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu