_____

PROIECT REALIZAT

Depozit Agricol pentru păstrarea cerealelor

G.Ț. COBILAȘ SILVIA ALEXEI

Anul Construcției
2023
Suprafața
1440m²
Dimensiunea
24m x 60m
Tipul
Autoportant
Zona
Nord
Destinația
Agricol

Vă prezentăm depozitul agricol recent finalizat pentru G.Ț. COBILAS SILVIA ALEXEI, în localitatea Bădiceni, r-nul Soroca. Această clădire a fost proiectată și construită în conformitate cu cerințele precise și specificațiile clientului, având dimensiunile de 24m x 60m, rezultând o suprafață totală de 1440 m2.

Înainte de începerea lucrărilor am pregătit actele necesare din partea companiei pentru obținerea autorizației de construcție și a certificatului de urbanism. La elaborarea proiectului, echipa noastră de arhitecți și proiectanți a utilizat tehnologiile BIM și software-uri de design 3D. Specialiștii noștri în construcții au supravegheat fiecare etapă a lucrărilor în conformitate cu proiectul, asigurându-se că toate normele legale și standardele de calitate și siguranță sunt respectate cu precizie.

În prima etapă a procesului de construcție, am efectuat excavarea și pregătirea terenului pentru fundație, asigurându-ne că terenul este nivelat și pregătit pentru a susține construcția.Următoarea etapă a constat în turnarea betonului pentru fundație, garantând o bază solidă și stabilă pentru întregul depozit. Apoi, am ridicat zidurile din beton armat monolit, oferind astfel o structură rezistentă și durabilă. Montarea acoperișului semirotund pe zidurile de beton a presupus un proces complex dar important. În final au fost instalate frontoanelor cu uși ce permit accesibilitatea ușoară în depozit.

Pentru a garanta un mediu sigur și igienic pentru păstrarea cerealelor într-un mediu optim am utilizat materiale de cea mai înaltă calitate. Avem o experiență vastă în domeniul construcțiilor agricole și suntem dedicați să oferim servicii de înaltă calitate, în conformitate cu cele mai recente standarde și tehnologii din industrie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu