_____

PROIECT REALIZAT

Depozit agricol pentru păstrarea cerealelor

Anul Construcției
2019
Suprafața
1400m²
Dimensiunea
20m x 70m
Tipul
Autoportant
Zona
Nord
Destinația
Agricol

ANTAGRO C.B.S. SRL prelucrează anual peste 2000 ha teren agricol cultivând o mare varietate de produse cerealiere precum grâu, porumb, orz, floarea soarelui, etc. Astfel, în anul 2019 am construit depozitul pentru păstrarea cerealelor cu dimensiunile de 20m x 70m, respectiv construcția finalizată are o suprafață de 1440 m2.

Acest depozit a fost conceput într-un mod meticulos pentru a asigura un mediu optim de depozitare a cerealelor.

Înainte de începerea construcției, echipa de arhitecți și proiectanți a companiei a elaborat proiectul conform cerințelor și necesitățile beneficiarului. Pentru aceasta au fost aplicate Tehnologiile BIM și software 3D Design. După finalizarea proiectului, am trecut la etapa de construcție propriu-zisă care a început cu lucrările de terasament. Dirigintele de șantier și responsabilul tehnic au gestionat lucrările de construcție cu precizie și profesionalism până la darea în exploatare a obiectului.

Depozitul este dotat cu o structură solidă datorată fundației și pereților din beton armat monolit. Am folosit materiale de calitate superioară și am respectat toate normele și regulamentele de siguranță în timpul procesului de construcție.

După darea în exploatare a construcției, beneficiarul a reuşit să obţină aprobarea unei subvenţii agricole ce a contribuit la recuperarea investiției lui.

Depozitele cerealiere produse de Angar.md sunt proiectate pentru a satisface cerințele specifice ale agricultorilor și a furniza un spațiu sigur și eficient pentru stocarea cerealelor. Fiind o companie cu o vastă experiență în acest domeniu, ne asigurăm că fiecare proiect este realizat cu cea mai mare atenție și profesionalism.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu