_____

PROIECT REALIZAT

Hangar Semirotund

Anul Construcției
2021
Suprafața
864m²
Dimensiunea
18m x 48m
Tipul
Autoportant
Zona
Centru
Destinația
Agricol

Clădirea agricolă construită pentru ELVITIS-COM SRL în anul 2021, cu dimensiunile 18m x 48m (suprafața de 864 m2) a fost concepută pentru a satisface necesitățile beneficiarului. Acest proiect a fost realizat cu succes datorită echipei noastre de arhitecți, ingineri și alți specialiști în construcții, care au aplicat experiența și expertiza lor în construcțiile agro-industriale. Am dezvoltat un design personalizat, luând în considerare fluxul de lucru al clientului și cerințele specifice pentru manipularea și depozitarea cerealelor.

Înainte de a demara construcția, am gestionat cu succes toate aspectele legate de reglementările și autorizațiile necesare, asigurându-ne că proiectul respectă toate cerințele legale și de siguranță.

Procesul de construcție a implicat mai multe etape esențiale. În primă fază, am realizat lucrările de excavare și pregătire a terenului, asigurându-ne că acesta este perfect nivelat și compactat. Apoi, am realizat fundația depozitului agricol, utilizând beton de înaltă calitate, care să ofere stabilitate și durabilitate în timp. A urmat apoi construcția structurii depozitului în sine, cu pereții din beton armat monolit care să asigure rezistența necesară. Acoperișul hangarului metalic semirotund, confecționat din arce de oțel zincat termic, formate la rece, oferă protecție excelentă împotriva coroziunii și factorilor atmosferici, totodată prevenind formarea condensului în interiorul depozitului.

Depozitul agricol produs de Angar.md este o soluție excelentă pentru păstrarea cerealelor într-un mod eficient și sigur. Ne mândrim cu experiența noastră vastă în domeniul construcțiilor agricole și suntem dedicați să oferim servicii de înaltă calitate, în conformitate cu cele mai recente standarde și tehnologii din industrie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu