_____

PROIECT REALIZAT

Hangar metalic semirotund pentru depozitarea cerealelor

Anul Construcției
2020
Suprafața
720m²
Dimensiunea
18m x 40m
Tipul
Autoportant
Zona
Nord
Destinația
Agricol

„Alfa-Nistru” funcționează deja 50 de ani și se află printre cei mai mari producători de conserve și sucuri din fructe și legume din Republica Moldova.

În anul 2020 am avut o colaborare de succes la construcția unui hangar metalic semirotund pentru depozitarea cerealelor cu dimensiunile de 18m x 40m, suprafața totală de 720 m2.

Înainte de începerea construcției, echipa de arhitecți și proiectanți a companiei a elaborat proiectul conform cerințelor și necesitățile beneficiarului. Pentru aceasta au fost aplicate Tehnologiile BIM și software 3D Design. După finalizarea proiectului, am trecut la etapa de construcție propriu-zisă. Astfel, procesul de construcție a implicat următoarele etape:

  1. Excavarea și pregătirea terenului pentru fundație
  2. Turnarea betonului pentru fundație
  3. Ridicarea zidurilor din beton armat monolit
  4. Producerea și montarea acoperișului format din arce de oțel galvanizat la rece
  5. Instalarea ușilor frontale și a grilelor de aerisire
  6. Turnarea pardoselii din beton elecopterizat

 

Hangarele metalice semirotunde produse de Angar.md sunt concepute pentru a oferi soluții optime de depozitare și logistică pentru diverse industrii (agricol, industrial și comercial). Având o echipă cu vastă experiență în sectorul agro-industrial. Prin serviciile noastre de proiectare, construcție, engineering și development, tindem să excelăm în fiecare proiect și să oferim soluții personalizate, eficiente și sustenabile pentru beneficiari.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu