_____

PROIECT REALIZAT

Depozit cerealier

G.Ț. OSADCIUC VICTOR

Anul Construcției
2020
Suprafața
1440m²
Dimensiunea
24m x 60m
Tipul
Autoportant
Zona
Nord
Destinația
Agricol

Construcția primului depozit agricol pentru beneficiarul G.Ț. OSADCIUC VICTOR a fost realizată în anul 2020. Clădirea a fost proiectată conform cerințelor și nevoilor beneficiarului nostru, având dimensiunile de 24m x 60m, ceea ce rezultă într-o suprafață totală de 1440 m2.

În timpul procesului de proiectare, arhitecții și proiectanții companiei au utilizat tehnologii avansate (BIM) și software de design 3D, asigurând astfel un design funcțional și eficient.

Echipa noastră de specialiști în construcții au gestionat cu precizie fiecare etapă a lucrărilor conformă proiectului, asigurându-se că sunt respectate normele legale și standardele de calitate și siguranță.

Depozitul dispune de o structură rezistentă datorată  fundației și a pereților din beton armat monolit. Acoperișul semirotund autoportant a fost realizat din oțel zincat termic (galvanizat, 275gr. zinc) cu grosimea profilului de 1,2 mm, însoțit de garanție pentru rezistență la coroziune extinse peste 40 ani.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu