_____

PROIECT REALIZAT

Hangar metalic semirotund pentru depozitarea cerealelor

Anul Construcției
2023
Suprafața
1440m²
Dimensiunea
24m x 60m
Tipul
Autoportant
Zona
Nord
Destinația
Agricol

„Alfa-Nistru” operează cu succes de 50 de ani și se numără printre cei mai importanți producători de conserve și sucuri din fructe și legume din Republica Moldova.

În anul 2023, am avut o colaborare reușită în construcția unui hangar metalic semirotund destinat depozitării cerealelor, având dimensiunile de 24m x 60m și o suprafață totală de 1440 m2.

Înainte de a începe construcția, echipa de arhitecți și proiectanți a companiei a elaborat proiectul conform cerințelor și necesităților beneficiarului, utilizând Tehnologiile BIM și software 3D Design. După finalizarea proiectului, am trecut la etapa de construcție propriu-zisă, care a inclus următoarele faze:

  1. Excavarea și pregătirea terenului pentru fundație.
  2. Turnarea betonului pentru fundație.
  3. Ridicarea zidurilor din beton armat monolit.
  4. Producerea și montarea acoperișului format din arce de oțel galvanizat la rece.
  5. Instalarea ușilor frontale și a grilelor de aerisire.
  6. Turnarea pardoselii din beton elecopterizat.

 

Hangarele metalice semirotunde fabricate de Angar.md sunt proiectate pentru a oferi soluții optime de depozitare și logistică în diverse industrii (agricolă, industrială și comercială). Cu o echipă cu experiență vastă în sectorul agro-industrial, ne străduim să excelăm în fiecare proiect, oferind soluții personalizate, eficiente și sustenabile beneficiarilor prin serviciile noastre de proiectare, construcție, inginerie și dezvoltare.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu