_____

PROIECT REALIZAT

Depozite pentru păstrarea cerealelor pe teritoriul Portului Liber Internațional Giurgiulești

Anul Construcției
2023
Suprafața
6143m²
Dimensiunea
23m x 30m 23m x 40m 23m x 51m 24m x 70m 24m x 70m
Tipul
Autoportant
Zona
Sud
Destinația
Agricol

Colaborarea cu OROM-PORT SRL la construcția a cinci hangare metalice semirotunde este una dintre cele mai complexe și impresionante proiecte pe care le-am realizat.

OROM-PORT SRL este unul dintre principalii comercianți de cereale și semințe oleaginoase din Republica Moldova, fiind și un partener de încredere atât pe piața internă, cât și pe piața externă. Compania are ca activitate principală comercializarea mărfurilor agricole în vrac și în containere pe cale maritimă.

Depozitele cu suprafața totală de 6143 m2 au fost construite pe teritoriul Portului Liber Internațional Giurgiulești și au următoarele dimensiuni:

 • 23m x 30m
 • 23m x 40m
 • 23m x 51m
 • 24m x 70m (două)

Procesul de construcție a implicat următoarele etape:

 1. Lucrările de terasament pentru crearea groapei de fundare
 2. Lucrările de betonare a fundației
 3. Construcția zidurilor din beton armat monolit
 4. Producerea arcelor din profile de oțel galvanizat la rece
 5. Montarea acoperișului semirotund pe zidurile din beton
 6. Instalarea ușilor frontale și a grilelor de aerisire
 7. Realizarea pardoselei din beton elecopterizat

Hangarele metalice semirotunde (autoportante) și copertinele metalice produse de Angar.md sunt proiectate pentru a satisface cerințele specifice ale agricultorilor și a furniza un spațiu sigur și eficient pentru toate necesitățile acestora. Fiind o companie cu o vastă experiență în acest domeniu, ne asigurăm că fiecare proiect este realizat cu cea mai mare atenție și profesionalism. Prin serviciile noastre de proiectare, construcție, engineering și development, tindem să excelăm în fiecare proiect și să oferim soluții personalizate, eficiente și sustenabile pentru beneficiari.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu