_____

PROIECT REALIZAT

Hangar Semirotund pentru păstrarea cerealelor

Anul Construcției
2017
Suprafața
900m²
Dimensiunea
18m x 50m
Tipul
Autoportant
Zona
Nord
Destinația
Agricol

Depozitul agricol produs de Angar.md pentru AGROTEH-NUC SRL, a fost realizată în anul 2017, în or. Soroca. Beneficiarul a solicitat următoarele dimensiuni de 18m x 50m, pe o suprafață totală de 900 m2.

Înainte de a începe lucrările de construcție, am gestionat cu succes toate formalitățile necesare pentru obținerea autorizației de construcție și a certificatului de urbanism. Echipa noastră de experți în arhitectură și proiectare a utilizat tehnologia BIM și software-uri de design 3D pentru a realiza proiectul. Pe parcursul întregului proces de construcție, specialiștii noștri au supervizat fiecare etapă, asigurându-se că se respectă toate standardele și normele legale.

Prima etapă a constat în pregătirea terenului și excavarea acestuia pentru fundație, asigurându-ne că terenul este perfect nivelat și pregătit pentru construcție. Următoarea etapă importantă a fost turnarea fundației din beton, oferind astfel o bază solidă și stabilă pentru întregul depozit. După finalizarea fundației, am construit zidurile din beton armat monolit, asigurând astfel o structură durabilă și rezistentă. Montarea acoperișului semirotund pe zidurile de beton și instalarea ușilor de acces au fost etape esențiale, oferind protecție și acces facil în depozit. Odată cu închiderile frontale au fost instalate și grilele de ventilare. În final, am realizat pardoseala din beton elecopterizat, asigurându-ne că este perfect nivelată, durabilă și rezistentă pentru a susține activitățile desfășurate în depozit.

Pentru a asigura un mediu optim de depozitare și igienic pentru cereale, am utilizat materiale de cea mai înaltă calitate. Acoperișul semirotund autoportant este fabricat din oțel zincat termic (galvanizat, 275gr. zinc) cu un profil cu grosimea de 1,2 mm și beneficiază de o garanție extinsă de peste 40 de ani împotriva coroziunii.

Depozitele agricole produse de noi sunt proiectate pentru a satisface cerințele specifice ale agricultorilor și pentru a oferi un spațiu sigur și eficient pentru depozitarea cerealelor. Echipa noastră este dedicată să furnizeze soluții eficiente, rentabile și sigure pentru toate nevoile beneficiarului, respectând termenii de execuție și bugetul alocat, și conform normelor și regulamentelor legale.

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu