_____

ПРОЕКТ ЗАВЕРШЕН

Frigider Agricol

G.Ț PETROV SERGIU EUGENIU

Год постройки
2019
Поверхность
230m²
Размер
17m x 13,5m
Тип
Autoportant
Область
Centru
Назначение
Agricol

Construcția depozitului frigorific pentru beneficiarul G.Ț PETROV SERGIU EUGENIU cu dimensiunile 17m x 13,5m (suprafața 230m²) a fost realizată în anul 2019.

Înainte de începerea lucrărilor am pregătit actele necesare din partea companiei pentru obținerea autorizației de construcție și a certificatului de urbanism. La elaborarea proiectului, echipa noastră de arhitecți și proiectanți a utilizat tehnologiile BIM și software-uri de design 3D. Proiectarea este necesară pentru calcularea ofertelor de construcție, execuția în termeni optimi și participarea la programe de finanțare, creditare și subvenții.

Specialiștii noștri în construcții au supravegheat fiecare etapă a lucrărilor în conformitate cu proiectul, asigurându-se că toate normele legale și standardele de calitate și siguranță sunt respectate cu precizie.

Construcțiile metalice cu pereți drepți produse de Angar.md sunt concepute pentru a oferi soluții optime de depozitare și logistică pentru diverse industrii. Având o echipă experimentată și pasionată de ceea ce facem, suntem dedicați să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să livrăm proiectele la timp, într-un mod profesionist și orientat către satisfacerea nevoilor clienților.

 

Проснувшись однажды утром после беспокойного сна, Грегор Замза обнаружил, что он у себя в постели превратился в страшное насекомое.

Adaugă aici textul pentru subtitlu