_____

ПРОЕКТ ЗАВЕРШЕН

Complex pentru uscarea, condiționarea și păstrarea producției agricole.

IMEXAGRO SRL RĂUȚEL

Год постройки
2021
Поверхность
5000m²
Размер
50m x 100m
Тип
Elevator
Область
Nord
Назначение
Agricol

Compania IMEXAGRO SRL este unul dintre cei mai mari operatori de semințe pentru cultura mare, produse de protecție a plantelor, fertilizanți și consultanță agronomică în Moldova.

După două colaborări de success — la construcția hangarului metalic semirotund pentru păstrarea cerealelor, în or. Cahul, și a halei industriale cu pereți drepți din s. Ciripcău —  beneficiarul IMEXAGRO SRL a revenit cu solicitarea unui proiect mai complex.

Echipa noastră de specialiști a gestionat eficient toate aspectele legate de autorizațiile de construcție și certificatul de urbanism, asigurându-se că toate formalitățile sunt îndeplinite conform legislației în vigoare. Prin utilizarea tehnologiei de proiectare 3D și a software-urilor BIM, am elaborat un proiect detaliat și precis. Pe parcursul întregului proces de construcție, am oferit o supraveghere atentă, asigurându-ne că se respectă toate normele și standardele de calitate și siguranță.

Astfel, complexul pentru uscarea, condiționarea și păstrarea producției agricole realizat în anul 2021 constituie 5000m².

De peste 10 ani, oferim servicii de antrepriză generală, development și engineering pentru proiectele agro-industriale în Republica Moldova. Cu o vastă experiență în construcțiile agro-industriale, garantăm că fiecare proiect este realizat cu profesionalism și atenție la detalii, asigurând astfel satisfacția deplină a beneficiarului.

Проснувшись однажды утром после беспокойного сна, Грегор Замза обнаружил, что он у себя в постели превратился в страшное насекомое.

Adaugă aici textul pentru subtitlu