_____

ПРОЕКТ ЗАВЕРШЕН

Clădire Comercială

GARMIN PLUS SRL

Год постройки
2017
Поверхность
380m²
Размер
19m x 20m
Тип
Autoportant
Область
Centru
Назначение
Comercial

Proiectul realizat pentru compania GARMIN PLUS SRL în anul 2017 a fost unul deosebit de ambițios și creativ pentru echipa noastră.

Beneficiarul este importator și distribuitor oficial al bunurilor de larg consum în Republica Moldova. Din acest motiv, acesta ne-a solicitat construirea unui spațiu comercial destinat depozitării mărfurilor, precum și a unui bloc administrativ în municipiul Chișinău.

Înainte de a demara lucrările de construcție, am gestionat cu succes toate formalitățile necesare pentru obținerea autorizației de construcție și a certificatului de urbanism. Echipa noastră de specialiști în arhitectură și proiectare a folosit tehnologia BIM și software-uri de design 3D pentru a realiza proiectul. Pe parcursul întregului proces de construcție, experții noștri au supravegheat fiecare etapă, asigurându-se că se respectă toate standardele și normele legale, inclusiv cele referitoare la calitate și siguranță.

Depozitele comerciale produse de noi sunt concepute pentru a satisface cerințele specifice ale comercianților și pentru a oferi un spațiu sigur și eficient pentru depozitarea mărfurilor. Având o experiență vastă în acest domeniu, suntem dedicați să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să finalizăm fiecare proiect cu profesionalism și atenție la detalii.

 

Проснувшись однажды утром после беспокойного сна, Грегор Замза обнаружил, что он у себя в постели превратился в страшное насекомое.

Adaugă aici textul pentru subtitlu