_____

PROIECT REALIZAT

Structură Metalică Cu Pereți Drepți

Sudzucker-Moldova SA

Anul Construcției
2017
Suprafața
95m²
Dimensiunea
7m x 13,5m
Tipul
Pereți Drepți
Zona
Centru
Destinația
Comercial

Construcția metalică cu pereți drepți cu dimensiunile 7m x 13,5m (suprafața 95m²) a fost realizată pentru SUDZUCKER-MOLDOVA SA în anul 2017.

Echipa noastră de specialiști a gestionat eficient toate aspectele legate de autorizațiile de construcție și certificatul de urbanism, asigurându-se că toate formalitățile sunt îndeplinite conform legislației în vigoare. Prin utilizarea tehnologiei de proiectare 3D și a software-urilor BIM, am elaborat un proiect detaliat și exact. Pe parcursul întregului proces de construcție, am oferit o supraveghere atentă, asigurându-ne că se respectă toate normele și standardele de calitate și siguranță.

Pentru realizarea acestei construcții metalice, am început prin pregătirea terenului și nivelarea acestuia, asigurând o fundație solidă și stabilă. Apoi, am turnat fundația din beton, creând astfel o bază rezistentă pentru întregul edificiu. Următorul pas important a constat în construirea structurii din oțel. În final, am realizat finisajele interioare și exterioare, asigurându-ne că depozitul va fi funcțional și potrivită pentru activitățile specifice ale clientului.

Construcțiile metalice cu pereți drepți produse de Angar.md sunt concepute pentru a oferi soluții optime de depozitare și logistică pentru diverse industrii. Având o echipă experimentată și pasionată de ceea ce facem, suntem dedicați să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să livrăm proiectele la timp, într-un mod profesionist și orientat către satisfacerea nevoilor clienților.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu