_____

PROIECT REALIZAT

Hangar Semirotund

POPESCU TATIANA ION G.Ț

Anul Construcției
2020
Suprafața
1080m²
Dimensiunea
20m x 54m
Tipul
Autoportant
Zona
Centru
Destinația
Agricol

În anul 2020, am construit cu succes un hangar metalic semirotund pentru beneficiarul nostru, POPESCU TATIANA ION G.Ț. destinat pentru păstrarea producției agricole. Această clădire a fost personalizată pentru a se potrivi nevoilor și cerințelor sale unice, având dimensiunile de 20m x 54m, pe o suprafață totală de 1080 m2.

Înainte de începerea lucrărilor am pregătit actele necesare din partea companiei pentru obținerea autorizației de construcție și a certificatului de urbanism. La elaborarea proiectului, echipa noastră de arhitecți și proiectanți a utilizat tehnologiile BIM și software-uri de design 3D. Specialiștii noștri în construcții au supravegheat fiecare etapă a lucrărilor în conformitate cu proiectul, asigurându-se că toate normele legale și standardele de calitate și siguranță sunt respectate cu precizie.

În prima etapă a procesului de construcție, am efectuat excavarea și pregătirea terenului pentru fundație, asigurându-ne că acesta este nivelat și pregătit pentru a susține construcția.Următoarea etapă a constat în turnarea betonului pentru fundație, garantând o bază solidă și stabilă pentru întregul depozit. După finalizarea fundației, am ridicat zidurile din beton armat monolit, oferind astfel o structură rezistentă și durabilă. După montarea acoperișului metalic semirotund pe zidurile de beton și a frontoanelor cu uși, am realizat pardoseala din beton elecopterizat, asigurându-ne că este nivelată, durabilă și rezistentă pentru a susține activitățile desfășurate în depozit. Pentru a garanta un mediu sigur și igienic pentru păstrarea cerealelor într-un mediu optim am utilizat materiale de cea mai înaltă calitate. Acoperișul semirotund autoportant este realizat din oțel zincat termic (galvanizat, 275gr. zinc) cu o grosime a profilului de 1,2 mm, însoțit de garanție pentru rezistență la coroziune extinse peste 40 ani.

Depozitele cerealiere produse de Angar.md sunt proiectate pentru a satisface cerințele specifice ale agricultorilor și a furniza un spațiu sigur și eficient pentru stocarea cerealelor. Fiind o companie cu o vastă experiență în acest domeniu, ne asigurăm că fiecare proiect este realizat cu cea mai mare atenție și profesionalism.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu