_____

PROIECT REALIZAT

Hangar Metalic Semirotund Autoportant

Anul Construcției
2015
Suprafața
990m²
Dimensiunea
18m x 55m
Tipul
Autoportant
Zona
Centru
Destinația
Agricol

Hangarul metalic semirotund destinat pentru păstrarea cerealelor a fost realizat pentru beneficiarul POINT SQUARE SRL în anul 2015. La solicitarea beneficiarului clădirea a fost construită cu dimensiunile 18m x 55m, pe o suprafață totală de 990 m2.

Înainte de începerea lucrărilor am pregătit actele necesare din partea companiei pentru obținerea autorizației de construcție și a certificatului de urbanism. După elaborarea proiectului au început lucrările de construcție ce a implicat următoarele etape:

  1. Excavarea și pregătirea terenului pentru fundație
  2. Turnarea betonului pentru fundație
  3. Ridicarea zidurilor din beton armat monolit
  4. Producerea și montarea acoperișului format din arce de oțel galvanizat la rece
  5. Instalarea ușilor frontale și a grilelor de aerisire
  6. Turnarea pardoselii din beton elecopterizat

Datorită acoperișului metalic semirotund realizat din oțel zincat termic (galvanizat, 275gr. zinc) cu o grosime a profilului de 1,2 mm, depozitul agricol este dotat cu o acoperire rezistentă la condiții climatice nefavorabile (grindină, polei, îngheț, etc.) și coroziune, asigurând o protecție excelentă a cerealelor împotriva factorilor externi.

Hangarele metalice semirotunde autoportante reprezintă soluția ideală pentru depozitarea eficientă și sigură a cerealelor. Cu o experiență vastă în domeniul construcțiilor agro-industriale, ne străduim să furnizăm soluții personalizate și inovatoare pentru nevoile specifice ale clienților noștri, respectând cele mai recente standarde și tehnologii din industrie.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu