_____

PROIECT REALIZAT

Hangar Semirotund

Anul Construcției
2022
Suprafața
1200m²
Dimensiunea
20m x 60m
Tipul
Autoportant
Zona
Nord
Destinația
Agricol

Depozitul pentru păstrarea cerealelor a fost construit pentru compania Nice-Agro SRL în satul Pelenia, r-nul. DROCHIA, în anul 2022. Dimensiunile clădirii solicitate de beneficiarul nostru au fost de 20m x 60m, respectiv construcția finalizată are o suprafață de 1200 m2.

În calitate de companie de inginerie și dezvoltare în construcții, am implicat mai multe etape în procesul de construcție, începând cu elaborarea proiectului conform cerințelor și necesitățile beneficiarului. Acest depozit a fost conceput într-un mod meticulos pentru a asigura un mediu optim de depozitare a cerealelor.

La etapa de proiectare, echipa de arhitecți și proiectanți s-au implicat la maxim pentru a crea un design funcțional și eficient, luând în considerare toate cerințele specifice ale beneficiarului. Pentru aceasta au fost aplicate Tehnologiile BIM și software 3D Design. După finalizarea proiectului, am trecut la etapa de construcție propriu-zisă care a început cu lucrările de terasament. Dirigintele de șantier și responsabilul tehnic au gestionat lucrările de construcție cu precizie și profesionalism până la darea în exploatare a obiectului.
Am folosit materiale de calitate superioară și am respectat toate normele și regulamentele de siguranță în timpul procesului de construcție.

Depozitul este dotat cu o structură solidă datorată fundației și pereților din beton armat monolit. De asemenea, la solicitarea beneficiarului au fost instalate sisteme de ventilație pentru a menține cerealele într-un mediu optim.

După darea în exploatare a construcției, beneficiarul a reuşit să obţină aprobarea unei subvenţii agricole ce a contribuit la recuperarea investiției lui.

Depozitele cerealiere produse de Angar.md sunt proiectat pentru a satisface cerințele specifice ale agricultorilor și a furniza un spațiu sigur și eficient pentru stocarea cerealelor. Fiind o companie cu o vastă experiență în acest domeniu, ne asigurăm că fiecare proiect este realizat cu cea mai mare atenție și profesionalism.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu