_____

PROIECT REALIZAT

Hală industrială cu pereți drepți pentru păstrarea pesticidelor și îngrăşămintelor minerale

Anul Construcției
2020
Suprafața
864m²
Dimensiunea
16m x 54m
Tipul
Pereți Drepți
Zona
Nord
Destinația
Agricol

După colaborarea de succes la construcția hangarului metalic semirotund pentru păstrarea cerealelor, în or. Cahul, beneficiarul IMEXAGRO SRL a revenit cu solicitarea construcției unei hale industriale cu pereți drepți în localitatea Ciripcău, r-nul. Florești. Proiectul a fost realizat cu scopul de a răspunde nevoilor specifice ale clientului, având o suprafață de 864 m2.

Echipa noastră de specialiști a gestionat eficient toate aspectele legate de autorizațiile de construcție și certificatul de urbanism, asigurându-se că toate formalitățile sunt îndeplinite conform legislației în vigoare. Prin utilizarea tehnologiei de proiectare 3D și a software-urilor BIM, am elaborat un proiect detaliat și precis. Pe parcursul întregului proces de construcție, am oferit o supraveghere atentă, asigurându-ne că se respectă toate normele și standardele de calitate și siguranță.

Pentru realizarea acestei hale industriale, am început prin pregătirea terenului și nivelarea acestuia, asigurându-ne că fundația va fi solidă și stabilă. Apoi, am turnat fundația din beton, creând astfel o bază rezistentă pentru întregul edificiu. Următorul pas important a constat în construirea structurii din oțel, asigurându-ne că hala este durabilă și rezistentă în fața factorilor externi. Instalarea acoperișului și montarea ușilor de acces au fost etape esențiale pentru a oferi protecție și facilita accesul în interiorul halei. În final, am realizat finisajele interioare și exterioare, asigurându-ne că hala este funcțională, estetică și potrivită pentru activitățile specifice ale clientului.

Halele industriale cu pereți drepți produse de Angar.md sunt concepute pentru a oferi soluții optime de depozitare și logistică pentru diverse industrii. Având o echipă experimentată și pasionată de ceea ce facem, suntem dedicați să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să livrăm proiectele la timp, într-un mod profesionist și orientat către satisfacerea nevoilor clienților.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu