_____

PROIECT REALIZAT

Depozit pentru cereale

Anul Construcției
2020
Suprafața
1540m²
Dimensiunea
22m x 70m
Tipul
Autoportant
Zona
Sud
Destinația
Agricol

Compania IMEXAGRO SRL este unul dintre cei mai mari operatori de semințe pentru cultura mare, produse de protecție a plantelor, fertilizanți și consultanță agronomică în Moldova.

În anul 2020 am avut o colaborare de succes la construcția unui hangar metalic semirotund pentru depozitarea cerealelor cu dimensiunile de 22m x 70m, suprafața totală de 1540 m2.

Înainte de începerea construcției, echipa de arhitecți și proiectanți a elaborat proiectul conform cerințelor și necesitățile beneficiarului. Pentru aceasta au fost aplicate Tehnologiile BIM și software 3D Design. După finalizarea proiectului, am trecut la etapa de construcție propriu-zisă. Astfel, procesul de construcție a implicat următoarele etape:

  1. Excavarea și pregătirea terenului pentru fundație
  2. Turnarea betonului pentru fundație
  3. Ridicarea zidurilor din beton armat monolit
  4. Producerea și montarea acoperișului format din arce de oțel galvanizat la rece
  5. Instalarea ușilor frontale și a grilelor de aerisire
  6. Turnarea pardoselii din beton elecopterizat

Hangarele metalice semirotunde produse de Angar.md sunt concepute pentru a oferi soluții optime de depozitare și logistică pentru diverse industrii (agricol, industrial și comercial). Prin serviciile noastre de proiectare, construcție, engineering și development, tindem să excelăm în fiecare proiect și să oferim soluții personalizate, eficiente și sustenabile pentru beneficiari.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu