_____

PROIECT REALIZAT

Construcție metalică semirotundă

Anul Construcției
2013
Suprafața
1440m²
Dimensiunea
18m x 80m
Tipul
Autoportant
Zona
Sud
Destinația
Agricol

Printre primele proiecte de succes realizate de Angar.md a fost în r-nul. Ștefan-Vodă, s. Carahasani, în 2013, pentru beneficiarul CARAHASANI-AGRO SRL.

La solicitarea beneficiarului am produs și montat acoperișul semirotund pentru depozitul agricol cu dimensiunile 18m x 80m (suprafața 1440 m2).

Datorită acoperișului metalic semirotund realizat din oțel zincat termic (galvanizat, 275gr. zinc) cu o grosime a profilului de 1,2 mm, depozitul agricol este dotat cu o acoperire rezistentă la condiții climatice nefavorabile (grindină, polei, îngheț, etc.) și coroziune, asigurând o protecție excelentă a cerealelor împotriva factorilor externi.

Hangarele metalice semirotunde autoportante reprezintă soluția ideală pentru depozitarea eficientă și sigură a cerealelor. Cu o experiență vastă în domeniul construcțiilor agricole și o echipă profesionistă, suntem dedicați să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, respectând cele mai recente standarde și tehnologii din industrie. Ne străduim să furnizăm soluții personalizate și inovatoare pentru nevoile specifice ale clienților noștri din sectorul agroindustrial.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu