_____

PROIECT REALIZAT

Depozit agricol pentru păstrarea cerealelor

Anul Construcției
2019
Suprafața
1320m²
Dimensiunea
22m x 60m
Tipul
Autoportant
Zona
Nord
Destinația
Agricol

După o colaborare de succes la construcția a două depozite pentru păstrarea pesticidelor și îngrăşămintelor minerale, în anul 2016, compania C.Î. AGROSTOC a solicitat în 2019 construcția unui hangar pentru păstrarea cerealelor cu dimensiunile 22m x 60m, suprafața totală de 1320 m2.

Echipa noastră de specialiști a gestionat eficient toate aspectele legate de autorizațiile de construcție și certificatul de urbanism, asigurându-se că toate formalitățile sunt îndeplinite conform legislației în vigoare. Prin utilizarea tehnologiei de proiectare 3D și a software-urilor BIM, am elaborat un proiect detaliat și precis. Pe parcursul întregului proces de construcție, am oferit o supraveghere atentă, asigurându-ne că se respectă toate normele și standardele de calitate și siguranță.

Procesul de construcție a implicat următoarele etape:

  1. Excavarea și pregătirea terenului pentru fundație
  2. Turnarea betonului pentru fundație
  3. Ridicarea zidurilor din beton armat monolit
  4. Producerea și montarea acoperișului format din arce de oțel galvanizat la rece
  5. Instalarea ușilor frontale și a grilelor de aerisire
  6. Turnarea pardoselii din beton elecopterizat

Hangarele metalice semirotunde produse de noi sunt concepute pentru a oferi soluții optime de depozitare și logistică pentru diverse industrii (agricol, industrial și comercial). Având o echipă experimentată și pasionată de ceea ce facem, suntem dedicați să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să livrăm proiectele la timp, într-un mod profesionist și orientat către satisfacerea nevoilor clienților.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu