_____

PROIECT REALIZAT

Depozite pentru păstrarea cerealelor

Anul Construcției
2015
Suprafața
2233m²
Dimensiunea
18m x 55m 19m x 40m 21m x 23m
Tipul
Autoportant
Zona
Centru
Destinația
Agricol

Unul dintre primele proiecte de succes realizate de Angar.md a fost în localitatea Bălăbănești, r-nul. Criuleni, pentru beneficiarul BIOPRODUCT GROUP SRL, companie specializată în procesarea, producerea și comercializarea angro a fructelor uscate, numeroase materii prime, inclusiv plante medicinale, condimente, și ingrediente naturale pentru ceai.

La solicitarea beneficiarului au fost construite trei spații destinate pentru procesarea și uscarea fructelor cu următoarele dimensiuni: 1) 18m x 55m (suprafața 990 m2);

2) 19m x 40m (suprafața 760 m2); 21m x 23m (suprafața 483 m2).

Pentru a asigura un design funcțional și eficient, echipa noastră de arhitecți și proiectanți a utilizat tehnologii avansate (BIM) și software-uri de design 3D. Specialiștii noștri în construcții au gestionat cu precizie fiecare etapă a lucrărilor, asigurându-se că toate normele legale și standardele de calitate și siguranță sunt respectate în mod riguros.

Depozitele noastre sunt proiectate pentru a satisface cerințele specifice ale industriei agroalimentare, oferind un spațiu sigur, eficient și adaptat nevoilor clienților noștri. Cu o vastă experiență în construcții agro-industriale, garantăm că fiecare proiect este realizat cu profesionalism și atenție la detalii, asigurând astfel satisfacția deplină a beneficiarului.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu