_____

PROIECT REALIZAT

Depozite pentru păstrarea producției agricole

Anul Construcției
2018
Suprafața
6160m²
Dimensiunea
22m x 70m 22m x 70m
Tipul
Autoportant
Zona
Sud
Destinația
Agricol

Am colaborat cu AVITON AGRO SRL în anul 2018 la construcția a două depozite pentru păstrarea produselor agricole în satul Valea Perjei, r-nul Taraclia. Dimensiunile solicitate de beneficiar pentru ambele depozite au fost de 22m x 70m, cu suprafața totală de 6160 m2.

 În calitate de companie de inginerie și dezvoltare în construcții, am implicat mai multe etape în procesul de construcție, începând cu elaborarea proiectului conform cerințelor și necesitățile beneficiarului. Acest depozit a fost conceput într-un mod meticulos pentru a asigura un mediu optim de depozitare a cerealelor.

La etapa de proiectare, echipa de arhitecți și proiectanți s-au implicat la maxim pentru a crea un design funcțional și eficient, luând în considerare toate cerințele specifice ale beneficiarului. Pentru aceasta au fost aplicate Tehnologiile BIM și software 3D Design.

După finalizarea proiectului, am trecut la etapa de construcție propriu-zisă.

Procesul de construcție a implicat următoarele etape:

  1. Excavarea și pregătirea terenului pentru fundație
  2. Turnarea betonului pentru fundație
  3. Ridicarea zidurilor din beton armat monolit
  4. Producerea și montarea acoperișului format din arce de oțel galvanizat la rece
  5. Instalarea ușilor frontale și a grilelor de aerisire
  6. Turnarea pardoselii din beton elecopterizat

După darea în exploatare a construcției, beneficiarul a reuşit să obţină aprobarea unei subvenţii agricole ce a contribuit la recuperarea investiției lui.

Depozitele cerealiere produse de Angar.md sunt proiectate pentru a satisface cerințele specifice ale agricultorilor și a furniza un spațiu sigur și eficient pentru stocarea cerealelor. Fiind o companie cu o vastă experiență în acest domeniu, ne asigurăm că fiecare proiect este realizat cu cea mai mare atenție și profesionalism.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu