_____

PROIECT REALIZAT

Construcție agricolă

Anul Construcției
2016
Suprafața
702m²
Dimensiunea
21m x 20m
Tipul
Autoportant
Zona
Centru
Destinația
Agricol

Am colabora cu C.Î. AGROSTOC în anul 2016 la construcția a două depozite pentru păstrarea pesticidelor și îngrăşămintelor minerale. Dimensiunile solicitate de beneficiar au fost de 21m x 20,5m și 17m x 16m, suprafața totală de 702 m2.

Echipa noastră de specialiști a gestionat eficient toate aspectele legate de autorizațiile de construcție și certificatul de urbanism, asigurându-se că toate formalitățile sunt îndeplinite conform legislației în vigoare. Prin utilizarea tehnologiei de proiectare 3D și a software-urilor BIM, am elaborat un proiect detaliat și precis. Pe parcursul întregului proces de construcție, am oferit o supraveghere atentă, asigurându-ne că se respectă toate normele și standardele de calitate și siguranță.

Lucrările de construcție au început prin pregătirea terenului și nivelarea acestuia, asigurând o fundație solidă și stabilă. Apoi, am turnat fundația din beton, creând astfel o bază rezistentă pentru întregul edificiu. Următorul pas important a constat în construirea pereților de susținere din beton armat monolit. Instalarea acoperișului autoportant și montarea ușilor de acces au fost etape esențiale pentru a oferi protecție și facilita accesul în interiorul hangarului. În final, am realizat finisajele interioare și exterioare, asigurându-ne că depozitul este funcțional și potrivit pentru activitățile specifice ale clientului.

Hangarele metalice semirotunde produse de noi sunt concepute pentru a oferi soluții optime de depozitare și logistică pentru diverse industrii (agricol, industrial și comercial). Având o echipă experimentată și pasionată de ceea ce facem, suntem dedicați să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să livrăm proiectele la timp, într-un mod profesionist și orientat către satisfacerea nevoilor clienților.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adaugă aici textul pentru subtitlu